Waterspektakel speelweide Leeghwaterbad

14/07/2022

De weersverwachting is dat het vrijdag bijzonder warm zal zijn. Bovendien is het de laatste schooldag voor de zomervakantie. Met de warmte als bijzondere start van de zomervakantie is er een spetterend Pop-up Waterspektakel op de speelweide bij het Leeghwaterbad. Een ideale gelegenheid om in vakantiestemming te komen en lekker af te koelen. Wat is er nou leuker om op een warme dag met water te spelen en bijvoorbeeld vriendjes en vriendinnetjes ook lekker nat te maken.

Het verfrissende Waterspektakel begint vrijdag 15 juli om 14.30 uur en is gratis toegankelijk. Het Pop-up Waterspektakel is er voor kinderen van de basisschoolleeftijd en zwemkleding en een handdoek zijn handig. Er zijn onder meer een buikschuifglijbaan, een waterstormbaan en een waterspringkussen. De kinderen kunnen tobbedansen en er zijn natte watergevechten.

Kinderen kunnen een waterpistool meenemen, om elkaar af te koelen… Het waterfeest is om 18.00 uur afgelopen. Spurd en de Jeugdbrandweer werken samen om de kinderen een goed nat feest te laten meemaken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner