Gratis Training Assertiviteit te Purmerend

01/03/2024

Indigo Noord-Holland organiseert in Purmerend een training gericht op het aanleren van meer assertief gedrag. Grenzen aangeven, nee-zeggen, steun durven vragen, vraagt om assertief gedrag. Mensen bij wie assertief reageren niet vanzelf gaat, voelen zich vaker schuldig, minderwaardig of somber. Dat levert ze onnodig veel spanning en stress op. Terwijl er heel goed te werken is aan de vaardigheden waarmee iemand zich assertief opstelt. De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur en start op woensdag 27 maart 2024.

Vervolgdata: 3, 10, 17 en 24 april 2024. Tijdstip: 10:00 uur tot 12:00 uur. Locatie: Buurtcentrum (grote zaal) Heel Europa, Genuahaven 52, Purmerend. Deelname aan deze training is gratis voor inwoners van Purmerend. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus als je interesse hebt, geef je snel op.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via preventie@indigonoordholland.nl of via 088-3571100. Indigo Purmerend is een onderdeel van de regio Indigo Noord-Holland en gevestigd aan de Waterlandlaan 81 in Purmerend.

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

1 comments

  1. Robbina schreef:

    Geef me zelf aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *