Gratis ZomerActiviteiten 55-plussers in Weidevenne

23/08/2023

Deze maand is er nog twee keer de gratis ZomerActiviteiten voor 55-plussers op het sportcomplex van FC Purmerend in Weidevenne. Dan kunnen 55-plussers uit Purmerend |Beemster in de buitenlucht leeftijdgenoten ontmoeten en samen gezellig sportief bewegend actief zijn. Er is steeds een gevarieerd programma met voor elk wat wils, waaronder loopspelen en reactiespelen. De gratis inloop tussen 13.00 uur en 15.00 uur is bij FC Purmerend, Savannestraat 51-53. Aanmelden is niet nodig.

Spurd heeft tijdens ZomerActiviteiten 2023 steeds enkele tientallen 55-plussers mogen begroeten. Donderdag 24 en 31 augustus kunnen alle 55-plussers uit Purmerend | Beemster nog meedoen met ZomerActiviteiten 2023 in Weidevenne. De sportieve activiteiten in de buitenlucht helpen om de zomer plezierig en fit te beleven. De laatste twee donderdagmiddagen in augustus kunnen 55-plussers uit Purmerend / Beemster leeftijdgenoten ontmoeten tijdens de gratis ZomerActiviteiten dicht bij huis.

Donderdagmiddag
Meedoen aan deze ZomerActiviteiten is leuk, gezellig en biedt ontmoeting en contacten. Iedereen die zonder loophulpmiddel beweegt kan meedoen. Ruim zittende kleding, sportschoenen en een flesje water zijn handig voor wie mee wil doen. Er is elke donderdag een programma met verschillende beweegonderdelen, de toegang is gratis. Elk onderdeel duurt ongeveer drie kwartier. Vanzelfsprekend is men ook welkom voor een gesprek met een kop koffie of thee.

Gratis toegang
Het afwisselende programma bestaat onder meer uit boogschieten, (dynamic) tennis, volleybal en hockey. Ook verschillende loopspelen en reactiespelen komen gedurende deze ZomerActiviteiten aan bod. De begeleiders van Spurd helpen de middagen tot een gezellige ontmoeting maken, waarbij samen bewegen voorop staat.

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *