Gratis ZomerActiviteiten 55-plussers in Weidevenne

09/08/2023

De laatste vier donderdagmiddagen in augustus kunnen 55-plussers uit Purmerend / Beemster leeftijdgenoten ontmoeten tijdens de gratis ZomerActiviteiten. De sportieve activiteiten in de buitenlucht helpen om de zomer plezierig en fit te beleven. Elke week is er een gevarieerd programma met voor elk wat wils. Na vier keer bij NEA Volharding in Overwhere is het nu voor Weidevenners dicht bij huis. In augustus kan iedereen vier keer terecht op het sportcomplex van FC Purmerend in Weidevenne.

In de zomermaanden hebben veel 55-plussers te maken met een tijdelijke vermindering van sociale contacten met kinderen, kleinkinderen en buren. Daarom is er donderdag 10, 17, 24 en 31 augustus op het sportcomplex van FC Purmerend in Weidevenne (Savannestraat 51-53) voor hen een gratis inloop met verschillende sportieve activiteiten. Meedoen aan deze ZomerActiviteiten is leuk, gezellig en biedt ontmoeting en contacten. Iedereen die zonder loophulpmiddel beweegt kan meedoen. Ruim zittende kleding, sportschoenen en een flesje water zijn handig voor wie mee wil doen.

Gratis toegang
De ZomerActiviteiten van Spurd zijn elke donderdag vanaf 10 tot en met 31 augustus van 13.00 uur tot 15.00 uur. Er is elke donderdag een programma met verschillende beweegonderdelen, de toegang is gratis. Elk onderdeel duurt ongeveer drie kwartier. Vanzelfsprekend is men ook welkom voor een gesprek met een kop koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Donderdagmiddag
Het afwisselende programma bestaat die donderdagen onder meer uit boogschieten, (dynamic)tennis, volleybal en hockey. Ook verschillende loopspelen en reactiespelen komen gedurende deze vier weken ZomerActiviteiten aan bod. De begeleid(st)ers van Spurd helpen de middagen tot een gezellige ontmoeting maken, waarbij samen bewegen voorop staat. Dit jaar is het de derde editie van ZomerActiviteiten.

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

2 comments

  1. Diane Wittensleger Marcelle schreef:

    Zou graag op de hoogte blijven van de activiteiten- alvast bedankt

  2. Astriduijttenboogaard@live.nl schreef:

    Zou ook graag op de hoogte willen blijven -alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *