Groep acht van De Nieuwe Wereld zwaait af

11/07/2022

Voorbijgangers keken toch wel even verbaast op bij het passeren van jongerencentrum Columbuzz zaterdagavond rond half zeven. De plek die normaal altijd het domein is van jongeren, was deze keer geheel gevuld met een andere categorie leeftijden. Ze stonden niet te wachten voor de pizzatruck aan de andere kant van de weg, maar een flink aantal ouders was in afwachting van de afzwaaiende leerlingen van OBS De Nieuwe Wereld aan de Yellostone in Weidevenne. 

De leerlingen hadden geen idee van hoe en wat en stonden op een speelplek in de wijk te wachten op de dingen die gebeuren gingen. Hier en daar was al iets ter ore gekomen dat er een limousine in het spel was, maar verder was het een grote verrassing. Op de aangegeven tijd werd echter duidelijk dat de limousine enige vertraging had en iedereen een uurtje geduld moest hebben. Het aanbod van ouders om de leerlingen dan maar met de eigen auto’s op te halen werd door de kinderen resoluut afgewezen. “We wachten gewoon op de limousine.”

Rode loper
Na enige tijd kwam de grote witte auto toch in zicht en per groepje van acht kwamen de feestvierders aan bij Columbuzz. Na aankomst ging het officieel via de rode loper naar binnen, waar met champagne (alcoholvrij) geproost werd op het volbrengen van de schooljaren op De Nieuwe Wereld. Alle leerlingen waren geslaagd en voor hen wacht nu de grote stap naar de middelbare school.

Het idee van de middelbare school was voor de leerlingen op dat moment even niet belangrijk. In Columbuzz konden ze genieten van een echt feest met hapjes, drankjes en een heuse DJ. 

Kijk voor meer foto’s naar het webalbum.

1 comments

  1. Lenie schreef:

    Voor alle leerlingen ,van harte gefeliciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *