Hartverwarmende Wintermarkt bij Odion

13/11/2019

Op vrijdagmiddag 15 november kan iedereen zijn/haar hart ophalen tijdens de Wintermarkt bij dagactiviteitencentrum (DAC) De Steiger en De Noordster van Odion in Purmerend. De markt, die traditiegetrouw in november plaatsvindt, is vanwege de gezelligheid en de prachtige en ambachtelijke producten al jaren een begrip in de regio. Op de markt zijn allerlei handgemaakte producten van De Steiger en De Noordster te vinden, maar ook van DAC De Boerderij uit Middenbeemster die voor de gelegenheid met allerlei winterse producten aansluit.

Keramiek, houtproducten, kaarten, kunst, vogelvoerproducten, kaarsen, textiel; er is voor ieder wat wils. De Wintermarkt is de perfecte gelegenheid om alvast cadeautjes voor de feestdagen in te kopen of inspiratie op te doen voor een extra gezellige sfeer in huis tijdens de donkere dagen. Aan de innerlijke mens wordt natuurlijk ook gedacht. Op de markt zijn huisgemaakte taarten en koekjes verkrijgbaar en bij het naastgelegen eetcafé De Andere Oever van Odion is iedereen welkom voor een kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. Zo wordt de Odion Wintermarkt een gezellig dagje uit.

Uniek en eerlijk
Bij DAC De Steiger, De Noordster en De Boerderij werken mensen met een verstandelijke beperking. De producten op de Odion Wintermarkt worden voor 80% door de cliënten zelf gemaakt. Zo heb je altijd een uniek en eerlijk product in handen. De makers, waarvan een deel op de Wintermarkt aanwezig is, kunnen met veel enthousiasme over de producten vertellen.

Laat je verrassen en kom op vrijdag 15 november van 13.00 tot 15.00 uur naar de Odion Wintermarkt bij Oeverlanden 124 en Landsmeerstraat 3 te Purmerend. Deze locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar. De entree is gratis, maar er kan helaas niet kunt gepind worden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *