Heel Europa stelt zich voor

31/12/2014

grand cafe personeel

Personeel van het Grand Café

De organisaties op de begane grond van Heel Europa aan de Genuahaven stellen zich op 6 januari 2015 in het Grand Café aan u voor:

Zij openen om 15.00 uur met het lied Heel Europa (m’n opa) van Annie M.G. Schmidt. De start van de kennismakingsmarkt zal muzikaal omlijst worden door de accordeonist Voksie.

Rondleidingen in de groepswoningen

Er worden doorlopend rondleidingen in de groepswoningen van de Stichting Wonen en Zorg Purmerend op de eerste verdieping gegeven, u kunt zich opgeven bij de stand van Thuishulp Purmerend.

Marktkramen

Er zijn kramen van de RIBW ZWWF en de Prinsenstichting waar u allerlei leuke hebbedingetjes kunt kopen. Ook is er een Groenshop van het Clusius College.

Optredens/presentaties/internetcafé

Bij Clup zijn er voorstellingen van de line dance groep. Ook wordt er een presentatie gegeven van de cursus kunstgeschiedenis: ‘mode in de kunst’ door Saskia Douma. Verder is het Repair café aanwezig om uw kapotte spullen weer te herstellen. U kunt online gaan in het internetcafé. En komt u er niet uit, dan wordt u daarbij geholpen. De medewerkers van Clup gaan graag met u in gesprek. Zij horen graag wat u wilt organiseren in Heel Europa.

hollandse kost

Schminken en Twister

Het Centrum voor Jeugd en Gezin schminkt de kinderen van Heel Europa, maar alle kinderen uit de wijk zijn welkom. Ook organiseren zij een spelletje Twister.

Informatiestands

Wonen Plus geeft allerlei informatie over de ondersteuning die zij bieden bij het zelfstandig wonen. Voor een klein bedrag per maand kunt u al lid worden.

Wooncompagnie staat u in de hal te woord en beantwoordt graag uw vragen. De huurdersvereniging is ook aanwezig. Actief in de wijk verbindt organisaties aan mensen en andersom.

Wijkkerngroep Weidevenne wil u graag leren kennen. Wat kunnen zij voor u doen en wat kunt u wellicht voor hen doen.

De brandweer is present en geeft uitleg en tips om veilig te wonen.

Tentoonstelling

De weefgroep van de Prinsenstichting heeft stukken beschikbaar gesteld voor een minitentoonstelling. U wordt van harte uitgenodigd om deze te bekijken in het grand café.

wolk Clup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner