Het mozaïeken gaat starten

13/04/2011

Kunstenaars Yasmin Kaddour en Marja Gemen

Aanstaande vrijdag 15 april om 9.00 uur gaat het project Mozaïekbank Weidevenne beginnen. In twaalf dagen van 09.00 – 17.00 uur gaan bewoners onder deskundige leiding werken aan drie mozaïekbanken met het thema Weidevogels.

Op deze vrijdag om 13.00 uur zal de Kerngroep Weidevenne het project officieel van start laten gaan. Dit gebeurt door overhandiging van de naamplaat met hierop de namen van alle organisatie die meewerken aan de mozaïekbank. Er wordt gewerkt aan de banken in het gebouw Columbuzz van Clup Welzijn en in de zeecontainer ervoor aan de Australiëlaan 2.

Wilt u zelf ook een “steentje” bijdragen? Enige kennis van het mozaïeken zelf is niet nodig. Kunstenares Yasmin Kaddour is tijdens het hele project aanwezig om alles in goede banen te leiden. U kunt éénmalig deelnemen of vaker en de tijd die u per keer wil besteden is naar eigen invulling, van een uur tot een hele dag. Het startweekend is op 15, 16 en 17 april en daarna alle maandagen vanaf 25 april t/m 6 juni van 9.00-17.00 uur.

Wilt u deelnemen of op een andere manier betrokken zijn, dan kunt u zich opgeven bij Marianne Klein van Clup Welzijn op telefoonnummer 0299-409769 of per mail m.klein@clup.nl. De minimum leeftijd is 10 jaar en deelname aan het project is gratis.

Dit project is een initiatief van drie wijkbewoners uit Weidevenne en wordt ondersteund door Clup Welzijn. Het project wordt verder mede mogelijk gemaakt door: Kerngroep Weidevenne, Stichting Weidevenne, Rotary Purmerend Weidevenne, aannemersbedrijf Braak Beemster b.v. en Eipi Belettering.

1 comments

 1. Marja Gemen schreef:

  Hallo redactie,

  Ik wil even laten weten dat ik de foto’s van de mozaïekbanken erg leuk vind.

  Jullie maken er een mooi project van.

  Zo kan ik af en toe kijken om te zien hoe ze verder tot stand komen.

  Succes ermee.

  Met vriendelijke groetjes,

  Marja Gemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *