Kom mozaïeken

16/06/2012

Afgelopen dinsdag 12 juni zijn we gestart met ons buurt-mozaïek project. Na een rustige ochtend kwamen er ’s middags al meer buurtjes en voorbijgangers kijken en een paar uur mee helpen. We hebben al een paar mooie figuren af de 1e dag, top!

Veel moeders mozaïeken graag onder schooltijd wanneer de kinderen op school zitten. Anderen mozaïeken liever ’s avonds als de kinderen op bed liggen of omdat men overdag moet werken. Sommigen doen dit weer liever in het weekend. Om alles in kaart te brengen zou ik graag  willen weten  wanneer bewoners zin en tijd hebben om mee te helpen mozaïeken. (Voor degene die de vorige berichten gemist hebben: we mozaïeken samen twee zitbankjes voor op het plein wat na dit project volledig zal worden vernieuwd) Dan kan ik wat meer rekening houden met alle wensen.

De komende weken zal ik op dinsdag en donderdag tussen ongeveer 10.00 uur en 16.00 uur in de zeecontainer zijn om met buurtjes te mozaïeken. Er ligt dan een intekenlijst waar je op kunt aangeven wanneer je graag je steentje zou willen bijdragen; overdag op dinsdag of donderdag, ’s avonds of in het weekend.

Loop even langs als je wilt meedoen of stuur mij een e-mail naar moniqueklaasen10@kpnplanet.nl

Ons project is ook te volgen op Facebook “samen mozaieken in Weidevenne” en via deze website. Kom ook op dinsdag of donderdag eens kijken in de container, je bent van harte welkom!

Monique Klaasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *