Heuse buurtsoap in Weidevenne

15/02/2017

Pagina 4 Foto BuurtsoapTheater De Verbeelding bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit jubileum met ‘Buurtsoap De Wasserette’ in Grand Café Heel Europa. Deze live-soap gaat over het wel en wee van Koos en Yfon, een Amsterdams echtpaar dat in Weidevenne een wasserette runt.

Wasserette
Hoe houd je vandaag de dag nog een wasserette draaiende? Buurmeisje Yasmine komt met een idee. Wat als ze de ruimte ‘s nachts nu eens zou verhuren via airbnb? Er draaien dan toch geen wasmachines. Een prachtig plan! Maar als het eenmaal zo ver is, maakt een onverwachte gast bij Yfon meer los dan Koos lief is. En wat vindt hun bastaardhond Tarzan hier eigenlijk van? Zal de Wasserette dit seizoen overleven?

Afleveringen
Zes maandagavonden (op 20 februari (uitverkocht), 27 februari, 6, 13, 20 en 27 maart) kunt u de avonturen van Koos en Yfon en hun gasten volgen. In alle afleveringen, die trouwens ook los van elkaar te volgen zijn, zitten een optreden van lokaal talent en bijdragen van ondernemers uit de buurt.

Informatie
U vindt het grand café van Heel Europa aan de Genuahaven 48. De deuren gaan om 20.00 uur open en de voorstelling begint om 20.30 uur. De kosten zijn € 5,- per aflevering. De eerste aflevering op 20 februari, die wordt geopend door burgemeester Don Bijl, is inmiddels uitverkocht. Voor de andere vijf afleveringen zijn er nog kaarten. Theater de Verbeelding verkoopt voor deze afleveringen een strippenkaart voor € 20,- (vijf halen, vier betalen).Meer informatie vindt u op www.theaterdeverbeelding.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *