Historische markt in Heel Europa

14/01/2020

Historische markt 2018

De Historische markt is weer in zicht. Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat er een historische markt werd georganiseerd door de Vereniging Historisch Purmerend. De markten werden altijd goed bezocht en veel mensen snuffelden rond, kochten spullen of kwamen gezellig een praatje maken. Regelmatig kwamen oude bekenden elkaar tegen en werd een duik in het verleden genomen.  ‘Weet je nog…’ was dan meestal het begin van een gezellig gesprek, waar ook ‘nieuwelingen’ graag naar luisterden. Ook voor vragen over de historie van Purmerend en omstreken kon men terecht. Op zondag 26 januari kan iedereen deze leuke markt weer bezoeken.

Net als in voorgaande jaren zullen naast de VHP weer diverse oudheidkundige/ historische verenigingen uit omliggende plaatsen deelnemen. Er is volop gelegenheid om allerlei foto’s en kaarten te ruilen/ kopen of te verkopen. Ook zullen er weer stapels interessante boeken te koop zijn. Als speciale attractie is een kalligraaf (schoonschrijver) aanwezig, bij wie je een korte workshop kunt volgen. Ook als particulier kunt u meedoen en spullen uitstallen en verkopen. Heeft u belangstelling hiervoor, laat het even weten. Mail; info@vereniginghistorischpurmerend.nl of kijk op www.vereniginghistorischpurmerend.nl.
Zondag 26 januari 12.00 uur tot 16.00 uur. Grand Café Heel Europa, Genuahaven 48 Purmerend.

Geen inloopmiddag
Zaterdag 25 januari 2020 is er geen inloop zaterdag vanwege onderhoud Sluisbrug.Van maandag 13 januari tot en met woensdag 29 januari 2020 is de Sluisbrug niet beschikbaar voor wegverkeer. Dit geldt ook voor fietsers en voetgangers. Er is een omleiding, zie deze website. De VHP heeft besloten om de inloopmiddag op 25 januari te laten vervallen in verband met deze beperkte bereikbaarheid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *