In gesprek met de wijkwethouder

01/12/2019

Michael Lanting (links) in gesprek met wijkwethouder Paul van Meekeren

Op maandag 2 december houdt wijkwethouder Paul van Meekeren spreekuur bij het buurtpunt in Heel Europa voor de bewoners van Weidevenne. Heeft u iets te melden over uw leefomgeving, een idee of wens voor uw wijk of bent u juist bijzonder te spreken over iets in de wijk, dan bent u van harte welkom tijdens het spreekuur. Voor sommige problemen wordt meteen een oplossing gezocht en andere meer specifieke zaken worden nader bekeken. Bewoners krijgen daarover later bericht. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, maar als het erg druk is, moet u wellicht even wachten

Elke wijk in Purmerend heeft een eigen wijkmanager en wijkwethouder. Zij zijn de aanspreekpunten voor bewoners in de wijk. Naast de wijkwethouder zijn ook wijkmanager Michael Lanting en de wijkagenten aanwezig. Kom dus op maandagavond 2 december tussen 19.00 en 21.00 uur naar het buurtpunt in Heel Europa (Genuahaven 45). Michael Lanting is ook wijkmanager van Kop West en Hazepolder en ook die bewoners zijn van harte welkom.

Kunt u op 2 december niet aanwezig zijn, maar wilt u op een ander moment iets bespreken met de wijkwethouder of wijkmanager? Mail dan naar wijkmanagement@purmerend.nl of bel (0299) 452 452.

 

2 comments

 1. Marianne Brantenaar schreef:

  Wat een mooi succes. Jammer dat ik niet aanwezig kon zijn om de wijkmanager te spreken, want ik heb nog wat met hem te bespreken aangaande eerdere ‘beloften’ over het opknappen van onze stoep langs AbelTasmanplein.
  Bovendien wil ik vragen om een betere ‘afrit’ voor scootmobielers naast ons gebouw.
  LamelIII.
  uur.

  1. Michael Lanting schreef:

   Beste Marianne,

   wil je mij een mail sturen met jouw telefoonnummer? Ik spreek je graag even bij hierover. je kunt mailen naar wijkmanagement@purmerend.nl
   Groeten, Michael Lanting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *