Inloop VHP-huis 27 juni alleen op afspraak

22/06/2020

Steeds meer mensen weten het VHP- huis aan de Kanaaldijk te vinden. De inloopmiddagen op de laatste zaterdag van de maand worden goed bezocht en niet alleen door oudere Purmerenders. Ook jonge en nieuwe inwoners willen graag meer weten van de geschiedenis van deze stad of bijvoorbeeld foto’s bekijken van de plek waar ooit de ouders woonden en waar ze zijn geboren. Voorheen waren de inloopmiddagen vrij te bezoeken, maar vanwege het coronagebeuren is een en ander aangepast. Bezoek inloopmiddag 27 juni is alleen op afspraak mogelijk.

Tijdens de inloopmiddagen die normaliter maandelijks op zaterdag van 13.00. tot 16.00 uur in het VHP-huis aan de Kanaaldijk  worden gehouden, zijn onder andere foto’s, ansichtkaarten, prenten, schilderijen en spullen van Purmerendse bedrijven te bewonderen. Verzamelaars (en liefhebbers) kunnen dubbele kaarten kopen en voor wie meer wil weten over de stad is er keus uit een gevarieerd aanbod van boeken en bladen.

Helaas
Ook voor vragen of opmerkingen bent u van harte welkom. Er zijn altijd een aantal leden aanwezig die vragen kunnen beantwoorden en de koffie staat klaar. Helaas gooit het coronagebeuren op dit moment roet in het eten, en is de inloopmiddag op 27 juni alleen op afspraak mogelijk. Wilt u iets afgeven of laten scannen, neem dan even contact op. Vragen, opmerkingen of aanmelden voor lidmaatschap kan via mail: secretaris@vereniginghistorischpurmerend.nl of kijk op www.vereniginghistorischpurmerend.nl.

Adres van het VHP-huis is: Kanaaldijk 10 1441 LA Purmerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *