Inloophuis Wij Allemaal weer gedeeltelijk open

25/05/2020

Het Inloophuis mag de deuren weer openzetten, maar wel voorzichtig en met mate. De nadruk ligt op voorzichtig, want ondanks dat de gasten weer welkom zijn, dient de voet dichtbij de rem te blijven.  De veiligheid van vrijwilligers en gasten staat immers voorop. Vanaf 2 juni kan er tijdens de inloopochtend op afspraak een kop koffie of thee worden gedronken met onze gastvrouwen. Uiteraard doet het vrijwilligersteam er alles aan om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

De inloopochtenden zijn van dinsdag t/m vrijdag om 10 uur en om half 12, uitsluitend op afspraak (twee gasten per tijdstip). Maak telefonisch een afspraak, via nummer: 0299- 406094. Tijdens het telefoongesprek worden een aantal vragen geteld voor de veiligheid van bezoekers en overige aanwezigen. Kom op de afgesproken tijd en wacht bij de deur. Een van de vrijwilligers komt naar de deur om bezoekers naar binnen te begeleiden. 

Wacht nog even met langskomen als de volgende zaken van toepassing zijn: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden). Dit geldt ook als de klachten slechts mild waren/zijn. In geval van huisgenoten of gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten of vaststelling van corona in de afgelopen veertien dagen: blijf dan thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *