Intermaris bouwt nieuwe appartementen in Weidevenne

02/01/2017

ontwerp-nieuwbouw-weidevenneWoningcorporatie Intermaris start in juli 2017 met de bouw van 67 appartementen in Weidevenne. In 2009 bouwde zij al een appartementencomplex aan de Canberrastraat met een tijdelijke bestemming. Deze kreeg onlangs een definitieve bestemming wat betekent dat het gebouw blijft staan. Aangesloten op dit gebouw worden nog eens 33 appartementen gebouwd. Ook jongerencentrum Columbuzz krijgt een ruimte in het gebouw. Op het braakliggende stuk grond tegenover het bestaande appartementencomplex worden 34 nieuwe appartementen gerealiseerd.

Planning
Projectleider Ingrid Groenendijk-Berkhout: “Hiermee voegen we 67 appartementen toe aan de woningmarkt in Purmerend. De planning is om in juli 2017 te starten met de bouw. De bouwtijd is ongeveer 1,5 jaar. De woningen worden rond de oplevering voor verhuur aangeboden via www.woonmatchwaterland.nl.”

2 comments

  1. HGC Vuskovic-Dijkstra schreef:

    Ik hoop dat ik er bij ben lijkt me een hele mooie locatie, zal zeker reageren, is het al bekend hoe groot de woningen zo ongeveer worden?, hou mijn op de hoogte aub?.

    1. Conny Dijkstra schreef:

      De redactie maakt en plaatst alleen de artikelen, wij kunnen u niet verder informeren. Misschien kunt u bij de gemeente informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *