Kans om wereldkampioen K1 Ernesto Hoost uit te dagen

05/01/2024

Tijdens de officiële opening van GameActive zondag 7 januari kunnen bezoekers deelnemen aan de feestelijke activiteiten. De opening is voor iedereen toegankelijk van 10:00 tot 14:00 uur. Om 11:00 uur onthult  wethouder Mario Hegger (sport) het innovatieve concept.  Daarna krijgen bezoekers de kans om te ervaren hoe GameActive de grenzen tussen fitness en entertainment vervaagt en kunnen ze deelnemen aan gaming-challenges op de digitale bokszak. Wie durft, kan Ernesto Hoost, viervoudig wereldkampioen K-1, uitdagen.

GameActive is een innovatieve ruimte binnen de sportschool van Your Perfection, waar het plezier van gamen naadloos is geïntegreerd met lichaamsbeweging en ontworpen met als doel sporten niet alleen effectief, maar ook boeiend en plezierig te maken.

Grenzen verkennen
Dit project is mede mogelijk gemaakt door de gedeeltelijke subsidie van de gemeente Purmerend. Mario Hegger: “De gemeente erkent het belang van het stimuleren van een actieve en gezonde levensstijl en onderstreept dit met de ondersteuning van GameActive. Laten we samen de grenzen tussen sporten en gaming verkennen en kijken hoe GameActive een mooie dimensie toevoegt aan ons streven naar een gezonde gemeenschap.”
 
Informatie
Zondag 7 januari 2024, 10:00 tot 14.00 uur. Locatie: YourPerfection  Van IJsendijkstraat 154 Purmerend.

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *