Kennismaken met een sport voor kinderen

15/12/2019

De JeugdSportPas (JSP) biedt kinderen de mogelijkheid een sport te ‘proeven’. Na vijf kennismakingslessen weten ze of de sport bij ze past. Kennismaken is met de JSP voordelig en lidmaatschap van de club is niet nodig. In het schooljaar zijn er in totaal vier perioden. De tweede periode begint in de week van zaterdag 11 januari. Inschrijven kan tot en met zondag 5 januari 2020. Het sportaanbod is voor kinderen van alle groepen van de basisschool. Het overzicht met de sporten per periode staat op sportpas.nl/purmerend.

Voor veel sporten zijn er meerdere cursussen op verschillende tijdstippen en/of dagen. In de tweede periode is kennismaken mogelijk met de sporten aikido, AquaBootcamp, AquaFun, atletiek, badminton, basketball, capoeira, freerunning, golf, judo, karate, kickboksen, korfbal, kunstschaatsen, mountainbiken, pencak silat, rugby, schaatsen, schermen, taekwondo, tafeltennis, tennis, voetbal, volleybal en waterpolo. Veel kinderen in Purmerend blijven een sport doen die ze met de JSP hebben geprobeerd.

Probeerlessen
Inschrijven voor een kennismaking gaat makkelijk via de website, voor de tweede periode kan dat tot en met zondag 5 januari 2020. Voor de kennismaking is lidmaatschap van de betreffende sportvereniging niet nodig, de vijf probeerlessen kosten in totaal € 8,00. De tweede periode begint in de week van zaterdag 11 januari.

Voor vragen over de JeugdSportPas neemt u contact op met jeugdsportpas@spurd.nl of belt Spurd maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur op (0299) 418 100.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner