Kermis op Schapenmarkt en in en bij Markthal

10/10/2021

Van 13 tot en met 17 oktober 2021 is er een kleinschalige nazomerkermis op de Schapenmarkt, in de Markthal en het plein voor de Markthal in Purmerend. Er is voor deze locaties gekozen, omdat de terrassen op de Koemarkt tot 1 november mogen blijven staan. Verspreid over het kermisterrein staan vijfentwintig attracties opgesteld. De opstelling is in overleg met brandweer en politie bepaald om ervoor te zorgen dat woningen en bedrijven tijdens eventuele calamiteiten bereikbaar zijn.

De kermis wordt opgebouwd vanaf maandag 11 oktober. Vanaf die dag vervallen de parkeerplaatsen op de Schapenmarkt om ruimte te bieden aan de attracties. Tijdens de kermis komt de taxistandplaats tijdelijk op het Looiersplein. Er blijven voldoende parkeerplaatsen in het centrum beschikbaar. De parkeergarages Claxonate en Eggert zijn gewoon bereikbaar. Op de parkeerterreinen rondom de binnenstad, aan de Stationsweg, Wherekant en Kooimanpark, kunnen bezoekers de auto parkeren voor twee euro per dag. Kijk voor meer informatie over parkeerplaatsen en de verschillende tarieven op www.purmerend.nl/parkeerplattegrond. Het afbreken van de kermisattracties begint op zondag 17 oktober om 22.00 uur en duurt tot maandag 18 oktober 16.00 uur

Toiletten
Tijdens de kermis staat er een bemande toiletvoorziening op de Koemarkt. Hier is ook een rolstoeltoegankelijk toilet te vinden. Het toilet naast de Schapenmarkt wordt tijdelijk gesloten. De toiletten vindt u tijdens de kermis vlak bij het Marktmeestershuisje.

Voor vragen kunt u dan contact opnemen met het Klantcontactcentrum, via (0299) 452 452.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *