Kerst in Londenhaven

19/12/2014

IMG_8552 (1)Zondag 14 december beleefde Londenhaven haar eerste gezamenlijke kerstfeest. In 2014 hebben de laatste bewoners hun intrek genomen in hun nieuwe woning en daarnaast is er een mooi begin gemaakt met de Londentuin. Om een ieder kennis te laten maken met hun nieuwe buren, hebben een aantal enthousiaste bewoners, samen met enkele afgevaardigden van de Londenhaven woonlokatie van Odion, het initiatief opgepakt om een kerstfeestje te organiseren.

In het midden van onze tuin hebben we een 4,5 meter hoge kerstboom neergezet met daarin mooie verlichting. Tussen 16.30 en 17.00 uur begonnen er steeds meer buren binnen te druppelen in de grote partytent, die we voor de gelegenheid neer hadden gezet. Onder het genot van warme chocolade melk of glühwijn, een kerstkoekje, kerstbrood en met kerstmuziek op de achtergrond, werd om 17.30 uur na het gezamenlijk aftellen de boom in het licht gezet. Alle aanwezige buren reageerden erg enthousiast en overal stonden mensen gezellig met elkaar te praten.

Met een opkomst van naar schatting tachtig buurtbewoners, kunnen we spreken van een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Bewoners Londenhaven

IMG_8527 (1) IMG_8540 (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *