Kleurrijke activiteiten voor iedereen

05/10/2017

Kijk om je heen en zie hoe verschillend iedereen is. Iedereen draagt weer andere kleren, heeft weer andere hobby’s en leeft zijn of haar leven op de eigen manier. En toch zijn er ook allemaal raakvlakken: interesses die gedeeld worden en we zijn allemaal op onze eigen manier MENS.

In de maand oktober wordt hieraan extra aandacht besteed door middel van de regenboogmaand. Stichting ReR-Purmerend en Clup Welzijn organiseren naast en met allerlei andere samenwerkingspartners, waaronder ook gemeente Purmerend en stichting Transgenders-Noord-Holland allerlei activiteiten voor en door lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, interseksuelen (LHBT+) en alles wat daarbij hoort. De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Dus ook als hetero of misschien als iemand die gewoon nog niet weet wie of wat hij is, ben je van harte welkom, zolang je accepteert, dat iedereen anders is en toch ook hetzelfde.  

Wandeling
De eerstvolgende activiteit die op het programma staat is een leuke wandeling door Purmerend langs locaties die iets voor de LHBT+ hebben betekend.
Op zaterdag 7 oktober om 14:30 uur wordt gestart met de wandeling bij het Grand Café van Heel Europa aan de Genuahaven.

Muziek
De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop is er de mogelijkheid om lekker even te gaan zitten in het Grand Café. Speciaal op deze dag komt Victor 2,5 uur lang heerlijke luisterliedjes zingen begeleid op piano door Bouwe. De muziek start om 16:00 uur. Het is mogelijk om in het Grand Café te blijven eten. Een dagmenu kost 12,50 Euro. De keuken gaat om 17:00 uur open. Er wordt wel aangeraden om van tevoren even te reserveren. Deelnemen aan de wandeling is voor iedereen leuk en is GRATIS. Na afloop van de wandeling ligt er een medaille voor je klaar. Houd u niet van wandelen en wilt u wel genieten van de muziek, dan kan dat ook .

Naast deze wandeling worden er nog allerlei activiteiten georganiseerd die terug te vinden zijn op www.rer-purmerend.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner