Kom zwemmen met De Watertrappers

15/02/2018

Zwemclub De Watertrappers is een vereniging voor volwassenen, die gezellig en gezond bezig willen zijn in het water. De vereniging is recreatief ingesteld, er worden geen wedstrijden gehouden. Het gaat niet om prestaties, maar om een uurtje ontspannen bezig zijn door te zwemmen in uw eigen tempo. Naast het zwemmen worden er af en toe nog andere activiteiten georganiseerd waaraan ook de partner kan deelnemen. Deze extra activiteiten kunnen natuurlijk alleen gerealiseerd worden als de financiële middelen dit toelaten. Uitgangspunt van de vereniging is toch de contributie zo laag mogelijk te houden, want het zwemmen komt altijd op de eerste plaats.

Hoofd boven water
Al ruim veertig jaar zwemmen de leden elke dinsdagavond 21.30 tot 22.30 uur in het Leeghwaterbad. In heerlijk warm water worden de baantjes getrokken, maar nu zit de vereniging in zwaar weer. Het ledenaantal loopt terug en zo ook de inkomsten. Ooit begonnen in de Wilgenhoek, en daarna verhuist naar het Leeghwaterbad, hebben de leden nu moeite om het hoofd boven water te houden. De zwemvereniging wil heel graag nieuwe leden (vanaf 18 jaar) verwelkomen en nodigt u dan ook uit om een keer te komen proefzwemmen in het Leeghwaterbad. De Watertrappers verwelkomen u graag in de hal van het bad op dinsdagavond vanaf 21.15 uur .

Vanaf 18 jaar kunt u lid worden van De Watertrappers. De contributie bedraagt slechts € 10,- per maand en wordt per kwartaal automatisch geïncasseerd. Wilt u meer weten? Kijkt u dan eens op www.RZCdeWatertrappers.nl of mail naar ybiesbrouck@upcmail.nl. Bellen mag ook naar 0299-473943 (tussen 18.00 uur en 21.00 uur).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *