Kunst in de etalage en Atelierroute

10/05/2013

Werk van kunstenares Tini Kenter-Roemer (Weidevenne)

Wethouder Berent Daan opent op 10 mei 2013 om 15.00 uur de eerste van vier begeleide wandelingen langs Kunst in de etalage in de binnenstad en om 16.30 uur de Overzichtsexpositie van de Atelierroute 2013.

Kunst in de etalage en begeleide wandelingen

Ook dit jaar hebben Purmerendse winkeliers hun etalages beschikbaar gesteld voor kunstwerken. Kunst in de etalage is te zien van 3 mei tot en met 31 mei.

Overzichtsexpositie Atelierroute

De overzichtsexpositie van alle kunstenaars die meedoen aan de Atelierroute 2013 is van maandag 6 mei tot en met vrijdag 31 mei te zien in de hal van het stadhuis. Tijdens de opening op 10 mei om 16.30 uur door wethouder Berent Daan is iedereen van harte welkom.

Ad van Hassel gastexposant

De Purmerendse kunstenaar Ad van Hassel, die een portret gemaakt heeft van de nieuwe koning Willem-Alexander, doet dit jaar mee als gastexposant aan de Atelierroute en de Overzichtsexpositie. Meer info: www.cobart.nl.

  • Kunst in de etalage: 3 mei tot en met 31 mei
  • Eerste etalage-wandeling: 10 mei om 15.00 uur vanaf de Koemarkt bij de koe
  • Opening overzichtsexpositie: 10 mei om 16.30 uur in de hal van het stadhuis

Atelierroute

Dit jaar wordt op 1 en 2 juni voor de 12e keer de Atelierroute in Purmerend georganiseerd. De deelnemers stellen, verspreidt over alle wijken van Purmerend, hun ateliers open. In Weidevenne doen zeven kunstenaars mee. Zij stellen zich hier kort aan u voor zodat u een beetje weet waar zij mee bezig zijn. Maar het leukste is om op 1 of 2 juni een kijkje bij hen te nemen. U bent van harte welkom!

De routefolders voor de Atelierroute zijn ook te verkrijgen bij de kunstenaars zelf. Meer informatie vindt u ook op http://www.atelierroutepurmerend.nl

Werk van kunstenaar Sam Bruynzeel (Weidevenne)

Werk van Peter Elias (Weidevenne)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *