Kylie Loots op bezoek bij Paul de Leeuw

15/02/2015

Schermafbeelding 2015-02-15 om 01.31.20

Kylie Loots naast Paul de Leeuw

Op 8 februari werd ze Nederlands Kampioen Basic Novice A. Dat was best spannend omdat Kylie Loots (rijdster van Figure Skating Amsterdam, FSA) als eerste moest starten, vervolgens was het afwachten of haar score van 36.29 voldoende was. Kylie was niet zeker van haar kür. In het begin had ze even haar hand op het ijs bij de dubbele lutz maar daarna reed ze het moeilijkste programma van haar categorie en won overtuigend. De tweede plaats was voor Sam Janssen van de Haagsche IJsclub Houtrust met een score van 32.87 punten. De derde prijs was voor Kyta Pattikawa (ook FSA) met 30.89 punten.

Zaterdagavond 14 februari was Kylie Loots samen met Linden van Bemmel en Thomas Kennes uitgenodigd bij Pauls Puber Kookshow. Paul de Leeuw vertelde dat hij een soort ambassadeur is van topsport als het gaat om kunstschaatsen. Volgende week, van 19 tot en met 25 februari is er de Challenge Cup in Den Haag, vandaar dat hij deze drie toppers had gevraagd om te vertellen over hun passie.

Het is dus een drukke periode voor Kylie, maar omdat haar hart bij kunstschaatsen ligt, vind ze dat niet erg. Kylie: ” het is soms wel vermoeiend maar als ik eenmaal op het ijs sta, merk ik daar niets meer van. Dan ga ik ervoor!”

Een eerder artikel over Kylie kunt u hier lezen. De link naar het programma van Pauls Puber Kookshow . Het interview begint bij 42.57 minuten.

Het lijkt er op dat we meer van dit pareltje uit de polder zullen horen…..

Schermafbeelding 2015-02-15 om 01.29.14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *