Landschap schilderen met Kees Kasbergen

22/07/2015

Kees Kasbergen1Kees Kasbergen biedt deze zomermaanden de mogelijkheid voor twee dagen buiten schilderen naar het landschap. Deze cursus start met koffie/thee en een inleiding in het atelier en daarna gaan de cursisten naar buiten om op locatie te schilderen. In Nederland hoop je op mooi weer, maar voor het geval het regent, wordt er uitgeweken naar een buitenlocatie, die overdekt is, de ene in de Purmer, de andere in de Wormer. De data zijn zaterdag en zondag, 8 en 9 augustus 2015

Kees zal je eigen creativiteit stimuleren en ook voor beginners geldt, dat dit een gelezen kans is kennis te maken met schilderen. Er wordt gewerkt met acrylverf. Voor buiten schilderen geldt, dat een veldezel heel gemakkelijk is, maar je kunt eventueel ook zittend schilderen met papier of doek op een onderblad.

Schetspapier, houtskool en schilderpapier is aanwezig. Je kunt natuurlijk ook je eigen blok schilderspapier of doek meenemen. Voor verf en kwasten zorg je zelf als ook voor een (afscheur)palet. Deze groepen bestaan uit minimaal vier en maximaal twaalf personen.

Kees Kasbergen3

Kosten
De kosten voor deze twee dagen zijn € 67,50 per persoon, incl. koffie/thee ’s morgens in het atelier en frisdrank ’s middags. Neem wel je eigen lunch mee. Je kunt je nu inschrijven. Wil je op doek schilderen, er is een beperkt aantal doeken  voorradig in verschillende, vierkante maten  als ook verschillende kleuren verf (doek en verf niet in de prijs inbegrepen).

Kees Kasbergen
Provence 10
0299-427823 /06-48411128

www.keeskasbergen.nl

info@keeskasbergen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner