Leendert en Nel Bonnet zestig jaar getrouwd

18/09/2019

Woensdag 18 september is een feestelijke dag voor de familie Bonnet. Leendert (85) en Nel (83) jaar zijn op deze dag zestig jaar getrouwd en vieren hun diamanten bruiloft. Ze leerden elkaar kennen toen zij uitgingen in Amsterdam en kwamen elkaar tegen op de Dam. Twee jaar later stapten ze in het huwelijksbootje en na zestig jaar, een dochter, een zoon en drie kleinkinderen later, zijn ze nog steeds gelukkig met elkaar.

Sinds vier jaar wonen ze in Heel Europa. Nel hoopte destijds al dat ze in aanmerking zouden komen en is blij met hun appartement dichtbij het centrum van de stad. De nieuwbouw voor hun huis vinden ze niet erg. Nel: “het lijkt me leuk als de appartementen zo meteen bewoond zijn, dan kijk ik uit op alle reuring die dat met zich meebrengt. Voorheen keek ik uit op de Melkwegbrug, dat was ook leuk, maar ik vind het prima zo.” Nel en Leendert maken regelmatig een wandeling, met de rollator, naar Spijkerman voor een kopje koffie en wandelen dan weer rustig terug. Het zestigjarig huwelijk wordt daarom ook feestelijk gevierd met een etentje bij dit restaurant.

Bloemen en taart
Zoon Amico vindt zijn ouders vooral betrokken bij hun omgeving, hij verzorgt vandaag de ontvangst van de burgemeester die met een taart en bloemen langs kwam. Normaal doet Amico de boodschappen, want dat lukt ze helaas niet meer. Net zoals het reizen wat ze vroeger veel deden, dat zit er nu niet meer in.

Nel: “we vinden alle aandacht vandaag erg leuk en het bezoek van de burgemeester is heel bijzonder maar de felicitatiebrief van het Koninklijk Huis vind ik wel heel apart!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner