Magic Circus in Weidevenne

21/09/2016

pagina-5-foto-magic-circusVan vrijdag 23 tot en met zondag 25 september staat Magic Circus in Weidevenne. Sottosopra is de naam van de nieuwe voorstelling waarmee het circus in 2016 door de grootste Nederlandse steden raast.

Magic Circus staat er om bekend geen gewoon circus te zijn. De voorstellingen zijn altijd snel, flitsend en modern. In het Italiaans betekent Sottosopra ‘ondersteboven’ en in de show wordt duidelijk waarom de voorstelling deze naam draagt.

Het circus begint alle dagen om 16.00 uur. De tent staat vlakbij het winkelcentrum, naast de bushalte aan de Canberrastraat (waar bus 125 stopt). Tickets kosten tussen € 10,- en € 18,- en zijn te koop bij alle vestigingen van Primera en online op www.magic-circus.nl.

1 comments

 1. Marianne Brantenaar schreef:

  Nu in 2023 komt het circus naar Weidevenne PARKEERTERREIN. En nu worden wij buurtbewoners aan het Abel Tasmanplein wederom verrast met de -langzamerhand hand -beruchte gele borden. Hoe leuk het ook voor de gemeente Purmerend is om evenementen te organiseren en tevens het parkeerterrein Weidevenne station te gelde te maken. Is hier wel een stevige kritische noot richting gemeente en buurtregisseur op zijn plaats.
  (De smoes van dat het al ergens in de pers is gemeld, kennen we al van de vorige niet gemelde activiteiten op en langs het parkeerterrein) U als gemeente heeft u te maken met mensen nl UW BURGERS! En niet met de palen waaraan uw boodschap hangt.
  A: Waarom zijn wij buurtbewoners van Weidevenne niet betrokken bij deze actie?
  B: waarom wordt een plek met de bestemming: Parkeerterrein misbruikt als evenementen plaats?
  C: Waarom belast u oudere en minder valide mensen in deze buurt met dit soort belastende en lawaaiige activiteiten waar men vaak ook niet eens aan kan deelnemen?
  D: De buurtregisseur beloofde mij eerlijk en persoonlijk om te zorgen dat wij in het vervolg beter zouden worden geïnformeerd over diverse activiteiten.
  Niets blijkt minder waar. We worden zelfs als onbelangrijke mensen weggezet. Dit kan toch niet echt waar zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *