Markt Weidevenne van start

11/04/2014

De Turkse pizza was erg populair!

Afgelopen donderdag was hij er dan eindelijk: Markt in Weidevenne! Wekelijks zullen er zo´n veertig kramen staan van 09.00 tot 17.00 uur. Er zijn kramen met kleding, boeken, tafelkleden, tassen, leren riemen, horloges, verse Turkse pizza´s ter plekke gemaakt door Turkse vrouwen die dit voor de gezelligheid doen. Verder is er een poelier, een kraam met allerlei drogisterij-artikelen, houtsnijwerk, kortom te veel om op te noemen.

Dario Kreuger van PCN Events die dit samen met de winkeliersvereniging organiseert is erg tevreden over deze eerste marktdag. “ De marktkoopmensen waren allemaal zeer enthousiast en hebben voor de eerste keer top gedraaid. Er komen nog wel wat wijzigingen zoals vanaf mei een kaasboer en notenkraam. En we zijn nog bezig met meer goede vaste kramen. Onze bedoeling is om een mooie markt in elkaar te zetten die zeker een aanwinst gaat worden voor Weidevenne.

Het viel me op dat het winkelend publiek blij verrast was. Ik heb veel mensen gesproken die allemaal erg enthousiast waren. Leuk als de mensen zo positief zijn! Ook de winkeliers zijn zeer tevreden en zien met vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Heeft u nog suggesties voor een bepaalde kraam op de markt in Weidevenne? Laat het ons weten via info@weidevenner.nl. De redactie zal uw wensen vervolgens doorgeven aan Dario Kreuger.

Kijk voor meer foto´s naar het webalbum.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner