Marktstadrun en Marktstadwalk weer van start

14/06/2022

Start Marktstadrun 2019.

Op zondag 4 september vindt de 10e editie van de Marktstadrun plaats. Tijdens deze jubileumeditie staan de volgende afstanden weer op het programma: de Kidsrun, de 2 Engelse mijl voor scholieren en de 4,5 en 8 Engelse mijl (1 Engelse mijl is precies 1609,344 meter). De starttijden zijn dit jaar vervroegd, zodat de liefhebbers ruim op tijd klaar zijn voor de Formule 1. Er is dit jaar geen na-inschrijving op de dag zelf, dus schrijf op tijd in voor deze leuke loop. De laatste editie van de Marktstadrun was in 2019.

Naast het feest voor de hardlopers kunnen ook de wandelaars weer van start. Op zaterdag 3 september kunnen de wandelaars inschrijven: van 09.00-10.00 uur voor de 25 kilometer, van 10.00-11.00 uur voor de 13 kilometer en van 11.00-13.00 uur voor de Family Walk van 5,7 kilometer Deelnamekosten voor de MarktstadWalk zijn: 13 km of 25 km € 7,- per persoon en Family Walk € 3,- per persoon.

Route1. Family-Walk: een leuke afwisselende route die dwars door Purmerend en de groene wijken gaat. Goed te lopen over verharde paden en trottoirs. Deze route heeft één verfrissingpost onderweg.

Route 2. Een afwisselende stadsroute van bijna 13 km. Vanuit het Centrum door de groene wijken De Gors en Purmer-Zuid naar het Purmerbos en terug naar de Koemarkt. Deze route heeft  twee verfrissingposten onderweg. 

Route 3. Een groene route van ruim 24 km dwars door Purmerend, het Purmerbos, richting Ilpendam en via Weidevenne retour naar het Centrum. Deze route heeft twee verfrissingposten onderweg en doet ook twee koffiehuizen aan, waar voor eigen rekening een consumptie genuttigd kan worden. 

Er is een stempel mogelijkheid voor het wandellogboek en er zijn extra toiletvoorzieningen bij de start en bij de 25 kilometer ook onderweg. Iedere deelnemer ontvangt bij de finish een herinnering en een cadeautje, beschikbaar gesteld door Sport2000.

Voor meer informatie en inschrijven: www.marktstadwalk.nl of  www.marktstadrun.nl Houd de website en social media in de gaten voor updates en nieuws.        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner