Meedenken over inrichting speelplekken Weidevenne

26/02/2023

Op de speelplek in de Saint Helenabaai (tegenover huisnummer 17 en 31) en de Toendrastraat (tegenover huisnummer 1 t/m 9) zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. Bij de nieuwe inrichting wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners, maar zeker ook van de kinderen. De gemeente vraagt kinderen om samen met de (groot)ouders aan te geven wat zij het liefst op de nieuwe speelplek willen doen. Het gaat om kinderen van 4 tot zestien jaar.

Op www.purmerend.nl/mijnkeuze kunnen zij kiezen uit allerlei mogelijkheden, zoals schommelen, klimmen of glijden. De opties waaruit ze kunnen kiezen, passen bij deze leeftijdscategorie. Kinderen kunnen een tekening van de nieuwe plek of speeltoestellen bijvoegen (max. 3Mb). Inzenden is mogelijk tot 10 maart 2023, daarna gaat de gemeente aan de slag met een ontwerp. Omwonenden krijgen daarna nog informatie.

Heeft u vragen, suggesties en/of ideeën voor speelplekken? Dan kunt u contact opnemen via 0299 452 452 of een email naar speelplekjes@purmerend.nl

Toendrastraat

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *