Meet & Greet de nieuwe wijkwethouder

15/06/2022

Na de gemeenteraadsverkiezingen heeft Weidevenne (en Hazepolder) een nieuwe wijkwethouder gekregen. Thijs Kroese is één van de vijf wethouders met als portefeuille Wonen, Ruimtelijke ordening, wonen en vastgoed, Omgevingswet, Landschap, Onderwijs, Agenda Purmerend 2040, ICT, informatiebeveiliging en privacy en Wijkwethouder Weidevenne. Onlangs heeft hij samen met raads- en commissieleden een fietstocht langs een aantal punten in we wijk gemaakt. Dat was een snelle rit, maar donderdagmiddag is hij door iedereen in het echt te zien en te spreken.

Samen met de wijkmanager Michael Lanting staat de wijkwethouder op donderdag 16 juni op de markt in het Winkelcentrum Weidevenne om vragen te beantwoorden en adviezen te geven. Het kan over alles gaan, van verkeer tot bootjes en van woningbouw tot groen. Ook ideeën en aanbevelingen zijn welkom, u krijgt meteen antwoord of wordt verwezen naar de juiste persoon of instantie..

Rechtstreeks gesprek
Hoewel de wijkwethouder en wijkmanager niet dagelijks gezellig door de wijk fietsen om een praatje te maken met bewoners, zijn ze toch redelijk makkelijk bereikbaar via mail of gemeentehuis. Nog makkelijker is een rechtstreeks gesprek en die kans is er nu. Ook de wijkagent en wijkhandhavers zijn aanwezig en het gerucht gaat dat er gratis koffie wordt geschonken. Alles bij elkaar reden genoeg om donderdag 16 juni tussen 14.00 en 16.00 uur een praatje te komen maken.

Website keuken
Het team van weidevenner.nl komt die middag filmopnamen maken en die kunt u ook aanspreken over het website gebeuren. Tips en ideeën over situaties in de wijk of bewoners zijn welkom. Bewoners met interesse in het verslaan van het wijkgebeuren of vragen over mogelijkheden bij de site, zijn ook welkom en krijgen, naast een kopje koffie, een kijkje in de website keuken.

Michael Lanting

Thijs Kroese op de fiets

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *