Mensendieck Weidevenne

22/03/2019

Mijn naam is Marjolijn Tillemans, oefentherapeut Mensendieck sinds 1998 en sinds 2003 woonachtig in Purmerend. In 2001 ben ik gestart met mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck in Weidevenne. Ik zag een mooie toekomst voor Mensendieck Weidevenne in de groeiende wijk. Gelukkig kreeg ik gelijk en is de agenda altijd gevuld.
Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk, uiteraard mede door de leuke wisselwerking met de enthousiaste bezoekers van de praktijk. Bewoners uit de Weidevenne komen naar de praktijk voor houding- en bewegingsadvies, ademhaling- en ontspanningsoefeningen, triggerpointtherapie en/of slaapoefentherapie. Het werken in de praktijk combineer ik met mijn gezin met twee kinderen van 13 en 6 jaar.

Mijn collega oefentherapeut Mark von Winkelmann is de praktijk vanaf maart 2019 komen versterken. Dankzij Mark is de praktijk ook buiten kantooruren ruim geopend. De praktijk is gevestigd in het centrum van Weidevenne, naast station Weidevenne, op het Abel Tasmanplein.

We zijn te bereiken via telefoonnummer 0299 420459 of via de mail info@mensendieckweidevenne.nl. Informatie over de praktijk is te vinden op www.mensendieckweidevenne.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner