Moeder staat centraal bij markt en Luctus

08/05/2023

De jaarlijkse Moederdag/Lentemarkt bij de Woonstate Passtoors wordt deze keer gehouden op dinsdag 9 mei. In de binnentuin van het wooncomplex aan de Karavaanstraat 6 staat op dinsdag 9 mei van 13-15 uur een kleine markt met kramen, lekker eten en drinken, plantjes, aardbeien, gezellig muziek en snuisterijen. Ook zijn er eigen gemaakte spullen, gemaakt door cliënten van Odion. Om 13.15 komt zangeres Diny Boots zingen. Clup Welzijn, de Bewoners- en activiteitencommissie en Odion hopen op een leuke opkomst.

Bijeenkomst Stichting Luctus in Heel Europa
Op zondag 14 mei 2023 organiseert Stichting Luctus een bijeenkomst in Purmerend. Thema is: Moeder, nostalgie en levenslessen. Begeleiding: Ellen Brouwer en Gerda van Gijlswijk. Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimtevoor samenzijn en groepsgesprekken. Onder ervaringsdeskundige begeleiding organiseert Stichting Luctus bijeenkomsten, waarin rouwbeleving centraal staat. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies.

De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ca. 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur De locatie is: Clup Welzijn in Heel Europa, Genuahaven 48 in Purmerend (ingang om de hoek aan waterkant zijde) Toegang is gratis, wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de koffie en thee. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie of aanmelden kan via info@stichtingluctus.nl of www.stichtingluctus.nl.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *