Mozaïekbank in Weidevenne

03/01/2011

Vind u het leuk om te leren mozaïeken en om dit samen met anderen te doen. Geef u dan op voor het project “Mozaïekbank”. Van april tot juni zal er wekelijks worden gewerkt om een bank te maken die uiteindelijk een plaats zal krijgen tegenover het winkelcentrum Weidevenne.

Om aan dit project mee te doen, hoeft u niet te beschikken over kennis van het mozaïeken. De bank krijgt het thema Weidevogels en er zal gewerkt worden met glasmozaïek. Het mozaïeken bestaat uit drie elementen; het knippen als voorwerk voor het mozaïeken, het mozaïeken aan de bank en het voegen van de bank. Lijkt het u leuk om deel te nemen, maar heeft u bijvoorbeeld rugklachten dan kunt u kiezen om bijvoorbeeld alleen te knippen. Combinaties van de klussen zijn ook mogelijk. De bank zal gerealiseerd worden in 12 hele dagen en er is de keus om eenmalig deel te nemen of vaker. De tijd die een deelnemer per keer wil besteden is naar eigen invulling, van een uur tot een hele dag. We beginnen met een startweekend op 15, 16,17 april en aansluitend alle maandagen t/m 6 juni van 9.00-17.00 uur.

U kunt op meerdere manieren helpen bij dit project.

Dit kan onder andere door:

– deelnemen aan het mozaïeken

– helpen met de lunch of andere taken

U kunt zich hiervoor opgeven bij Marianne Klein van Clup Welzijn op telefoonnummer 0299-409769 of per mail m.klein@clup.nl.

Het project is buiten het leren van mozaïeken ook bedoeld om bewoners met elkaar in contact te laten komen.

U kunt op meerdere manieren helpen bij dit project. Dit kan onder andere door deelnemen aan het mozaïeken, helpen met de lunch of andere taken. U kunt zich hiervoor opgeven bij Marianne Klein van Clup Welzijn op telefoonnummer 0299-409769 of per mail m.klein@clup.nl. Bij haar kunt u ook terecht voor vragen over dit project. De minimum leeftijd is 10 jaar en deelname is gratis.

De werklocatie van de mozaïekbank is in het (nood)gebouw van Columbuzz en de zeecontainer ernaast, Australiëlaan 2, bij het winkelcentrum Weidevenne. Columbuzz is een jongerencentrum dat op maandag gesloten is en daarom beschikbaar voor dit project.

Dit project is een initiatief van drie wijkbewoners uit Weidevenne en wordt ondersteund door Clup Welzijn. Het project wordt verder mogelijk gemaakt door: het VOHU-fonds, kerngroep Weidevenne, Stichting Weidevenne en in natura door diverse partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *