Na de herfstvakantie start Lekker in je Life

15/09/2020

Lekker in je Life, SPURDNa de herfstvakantie start SPURD op maandag 19 oktober van 16.00 uur tot 17.00 uur weer met het programma ‘Lekker in je Life’. Is uw kind tussen 7 en 12 jaar en is uw kind te zwaar? Of wilt u uw kind helpen met een gezonde leefstijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het vinden van een goed evenwicht tussen eten en bewegen gaan we samen aan. Daarnaast gaan we op een fijne en positieve manier werken aan zelfvertrouwen, vriendschappen en ouder-kind relatie.

Cursus met andere ouders
Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • We starten met een gesprek met ouder en kind waarin we praten over wat jullie willen bereiken met dit programma.
    • Daarna volgen 12 wekelijkse groepsbijeenkomsten met ouders en kinderen.
    • Van week 13 tot 26 sporten de kinderen elke week met een sportcoach. Er komen veel verschillende sporten aan bod. Hierdoor kan het kind ontdekken wat hij of zij leuk vindt.
    • Aan het einde van het programma volgt een eindgesprek met ouder en kind, waarin we samen kijken welke sport het kind zou willen doen na dit programma.

Vriendjes maken tijdens de sportles
Het programma duurt in totaal een half jaar. Uw kind sport samen met andere kinderen en vaak ontstaan er mooie vriendschappen. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat uw kind plezier in bewegen krijgt.

Aanmelden kan via www.spurd.nl/lekkerinjelife. Meer informatie is op te vragen bij Floor Volker, JOGG regisseur: f.volker@spurd.nl of Dennis Bus, wijksportcoach: d.bus@spurd.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *