Natasja wint waardecheque

17/11/2013

Op 15 november was het zover. Vierjarige Natasja Bekker was de winnares van de Sinterklaasactie bij Deen op het winkelcentrum Weidevenne. Zij mocht samen met haar moeder en broertje de waardecheque van Toys XL ter waarde van 250 euro in ontvangst nemen. Haar mooi versierde verlanglijstje met foto trok de meeste aandacht en werd gekozen uit de vele inzendingen. Op dit lijstje stond speelgoed van Playmobil, een spel en heel veel viltstiften. Omdat Natasja veel tekent zijn haar viltstiften snel leeg. Wat de jury ook heel lief vond was dat ze ook iets voor haar kleine broertje op het lijstje had gezet.

Natasja kwam samen met haar moeder en haar broertje de cheque ophalen. Deze werd uitgereikt door de bedrijfsleider van Deen, Jurgen Hesselink.  Jurgen:” De actie was een samenwerking tussen Deen en de Melkunie. Als je twee actieproducten kocht mocht je een verlanglijstje invullen en samen met de kassabon inleveren. De actie liep van 27 oktober tot 10 november.

En Natasja? Die is heel erg blij met haar speelgoedcheque. Zij kan nu alle Sinterklaascadeautjes kopen die op haar lijstje staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *