Nieuw Beverteam bij Scouting Purmerend

15/05/2022

Kinderen die van afwisseling, buiten spelen en gezelligheid houden, zitten goed bij Scouting. De afgelopen jaren kon de Lamoraal van Egmondgroep – Scouting Purmerend – echter alleen leden aannemen vanaf 7 jaar, waardoor er een periode geen Bevergroep was. Dat gaat nu veranderen. Een tijd lang was er door een tekort aan vrijwilligers geen leidingteam voor de Bevers. Nu is er een nieuw Beverteam opgestaan met enthousiaste en ervaren leidinggevenden die heel graag leuke activiteiten gaan bedenken voor en doen met deze leeftijdsgroep.

Bevers zijn bij Scouting de jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar oud. Zij komen elke week bij elkaar voor een avontuurlijke opkomst met steeds andere activiteiten. Knutselen, spelen, rennen, speuren, bouwen, koken en nog veel meer. Het is iedere week een verrassing wat het leidingteam voor ze bedacht heeft.

De wekelijkse opkomsten vinden plaats op donderdag van 16.00 tot 17.30 uur. De locatie is het clubhuis van Scouting Purmerend aan de Doplaan. De startdatum is afhankelijk van de aanmeldingen van kinderen, zodra er een groepje kinderen gevormd is, gaan de activiteiten van start. Ouders die dit een leuk idee vinden voor hun zoon of dochter van 5 of 6 jaar oud kunnen de aanmelding of vragen sturen naar: naar bevers-lamoraal@hotmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner