Nieuwe Magische Fantasy Braderie

28/09/2023

Na het succes van de eerste braderie in februari komt er een tweede editie van de Magische Fantasy Braderie op zaterdag 30 september 2023 van 10:30 – 17:00 uur in  De Inval, Karekietpark 16 in Purmerend.  Entree is gratis. Deze keer zijn er meer dan zestig kraampjes, binnen en buiten met allerlei geweldige koopwaar, kunsten en ambachten, heksen- en sjamaanspullen, leren tassen en mooie kleding. Daarnaast zijn er edelstenen en mineralen, fantasy spullen en nog veel meer.

Karin en Deanne organiseren de braderie ‘omdat we het vooral heel leuk vinden’. ‘De  magische weg wijst zich vanzelf’ zegt Karin enthousiast. “Het is de bedoeling dat er een ouderwets gezellige sfeer hangt. Er is van alles te beleven. Ga langs bij een waarzegger, een heelmeester, kijk bij de ambachten en kunstenaars, laat een magische tekening maken, doe een leuke workshop, geniet van de troubadour en dompel je onder bij alle kraampjes. Neem een hapje en een drankje bij de bar en foodtruck.”

Gespuis
Deanne: “Het wordt een dag waarop veel te beleven valt en waar je fantasie zeker geprikkeld gaat worden. Of je nu komt in je dagelijkse kledij of dat je je hebt uitgedost als je favoriete fantasy karakter, je bent van harte welkom. Het wordt een braderie met als thema Heksen, Magiërs en ander Gespuis.”

Magische sfeer
Wil je meer weten over de braderie dan kun je alvast een kijkje nemen op de website www.magische-fantasy-braderie.nl.  Alle standhouders stellen zich hier alvast voor en er is te lezen wat er nog meer te beleven valt. Karin: “Laat je verrassen en kom genieten van de fantastische magische sfeer. We zetten de poorten wagenwijd open naar magische werelden. De entree is helemaal gratis, want we willen deze fantastische ervaring met iedereen delen.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner