Muziek voor ’n Maatje smaakt naar meer

02/10/2017

Zondagmiddag 1 oktober was een spannende middag voor Margreet Westra. Eindelijk was het zover, het door haar georganiseerde benefietconcert Muziek voor ’n Maatje ging van start in P3. Mede dankzij de belangeloze medewerking van topartiesten, sponsoren en vrijwilligers heeft het publiek genoten van een muzikale middag met zang en dans.

De muziek was uitgekozen door Margreet zelf. Op het programma stond zowel klassieke als moderne muziek met optredens van de sopraan Ellen Vos, Heleen Bartels op de harp, Eric Noya op piano, Isabella Bierenbroodspot en het NKT theaterschool. Presentator Willem Boshuizen, een goede vriend van Margreet, roemde het hoge niveau: “Wat hebben we toch goede artiesten hier in Purmerend!”

Bijzondere pup
Tijdens deze middag bleek dat het gezin van zangeres Isabella, die een prachtige vertolking deed van het lied Angel van Katherine Jenkins, een puppypleeggezin is voor hulphonden en ze hadden juist een nieuwe pup in huis gekregen die uiteraard in de pauze bewonderd werd.
Na afloop kwam assistentiehond Hanne samen met haar coach Sharon op het podium met om zijn nek een kaartje met daarop het eindbedrag: 3.400 euro. Deze werd overhandigd aan Ria, voorzitster van het KNGF. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan de opleiding van geleidehonden van het KNGF.

Margreet: “Ik ben een heel blij en tevreden mens, niet alleen door mijn assistentiehond Hanne, maar ook door alle hartverwarmende reacties. Dank aan allen die met mij mee wandelden op weg naar deze middag in P3.”U kunt Margreet nog steeds steunen door een bijdrage te doneren via haar eigen pagina op de websie van het KNGF.Wat het publiek betreft komt er volgend jaar weer zo’n concert, wie weet….

Kijk voor meer foto’s naar het webalbum.

1 comments

  1. Annemiek Nuije ns schreef:

    Top gedaan Margreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *