Open dag Wijkplein Weidevenne groot succes

30/09/2014

krant foto opendag wijkpleinDe open dag van het wijkplein Weidevenne is vorige week woensdag goed bezocht. Jongerencentrum Columbuzz (Clup Welzijn), Zuidland (de Zorgcirkel) en Activiteitencentrum. Abeltasmanplein (Prinsenstichting), organiseerden een gezamenlijke open dag om het alweer 1 jaar oude wijkplein nog beter  op de kaart te zetten.

In Columbuzz werden er volop pannenkoeken gebakken door de jeugd. Graffiti-artiest Shando maakte buiten een mooi kunstwerk voor het jongerencentrum. Ook de Djembé-groep was buiten te vinden, zij speelden met elkaar de mooiste ritmes waar het publiek vrolijk op los danste. In Zuidland vond de jaarlijkse zomermarkt plaats met een rommelmarkt, rad van fortuin, grabbelton en de lekkerste hapjes. Ook het Activiteitencentrum Abeltasmanplein was geopend voor publiek. Daar kon men zien wat voor mooie creaties er allemaal worden gemaakt. Deze unieke en handgemaakte producten werden goed verkocht.

U kunt op het wijkplein terecht voor informatie, activiteiten en dienstverlening. Activiteiten die nu al plaatsvinden variëren van Bootcamp tot Countrylinedancing, van  tienerdisco  tot klaverjassen en van spelmiddag tot gespreksgroep. Daarnaast worden er diverse inloopmogelijkheden geboden. Voor meer informatie kijk op www.wijkpleinweidevenne.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *