Open dag wijkplein Weidevenne

30/10/2013

Markt bij Zuidland

Vandaag, 30 oktober organiseren  de samenwerkingspartners van het wijkplein Weidevenne een open dag. Alle bewoners zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op de verschillende naast elkaar gelegen locaties rond het Abel Tasmanplein. Er zijn activiteiten voor volwassen en voor kinderen. Op het wijkplein is een rommelmarkt, rad van fortuin met leuke prijzen, een grabbel ton voor kinderen, een poppen/beren dokter en verkoop van zelfgemaakte ambachtelijke producten. De open dag zal feestelijk opgeluisterd worden door optredens van een accordeonist en de entertainer Nick de Jong.

Bewoners kunnen op het wijkplein terecht voor informatie, activiteiten, en dienstverlening. Activiteiten die nu al plaatsvinden variëren van bootcamp  tot koersbal, van  tienerdisco  tot klaverjassen, en van spelmiddag tot gesprekgroep. Daarnaast worden er diverse inloopmogelijkheden geboden.

De open dag is op 30 oktober van 13:30 – 16:00.

De locaties zijn:

–        Zuidland, Abel Tasmanplein 3 (verzorging en verpleeghuis de Zorgcirkel, wijkzorg en het Centrum voor Jeugd en Gezin)

–        Jongerencentrum Columbuzz, Australiëlaan 2

–        Activiteitencentrum het Abel Tasmanplein, Abel Tasmanplein 54

Clup Welzijn

20130930 WIJKPLEIN WEIDEVENNE LOGO CMYK

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *