Overbodige spullen gevraagd

22/07/2013

Op zondag 27 augustus organiseert de Weggeefhoek 0299, een groep op Facebook, een grote opruim-ruilmiddag. Deze middag is ontstaan vanuit de vraag van een van de leden. Inmiddels is er ook een Facebookpagina: De grote opruim-ruilmiddag regio 0299. Het idee is om alles wat u niet meer nodig heeft te ruilen of weg te geven.

Wilt u meedoen met de grote opruim-ruilmiddag, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Neem een lege krat en ga het huis door. Alles wat niet meer gebruikt wordt, heel en schoon is, verzamelt u in de krat. Denk aan boeken, kleding, speelgoed, gereedschap etc..

Hebt u grote spullen die u wilt weggeven? Maak er een foto van en neem de foto mee naar de event. Wij zorgen voor een plek waar de foto gezien wordt!

Wilt u wel aan de slag met opruimen, maar kunt of wilt u niet aanwezig zijn? Laat het weten op de Facebookpagina. Er is een oplossing voor, want Imke Vorselman-van Lienen stelt haar schuur ter beschikking voor opslag en er zijn vast ook nog wel mensen die spullen bij u op willen halen voor de event. Alle spullen die blijven staan worden gedoneerd aan Actief Talent Purmerend (Weggeefwinkel Purmerend).

Locatie: Clup Welzijn, wijkplein Centrum aan de Populierenstraat 1.

10.00 – 11.00 uur, spullen inleveren

11.00 – 14.00 uur, spullen uit zoeken

Let op! U kunt alleen spullen uitzoeken als u ook spullen heeft ingeleverd. Alleen maar spullen doneren is uiteraard ook mogelijk.

Tot 25 augustus!

 

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina

4 comments

 1. Helly schreef:

  Het moet zijn zondag 27 augusrus

  1. Conny Dijkstra schreef:

   Bedankt! het is aangepast.

 2. Jantien schreef:

  Een artikel publiceren van 2013 plaatsen en dan net doen of het 2017 is raar. En als Helly dan schrijft dat het zondag de 27e moet zijn wijzigen jullie dat.En dan het artikel afsluiten “tot 25 augustus” slaat echt nergens op. Volgens mij is er op 27 augustus 2017 helemaal niets.

  1. Conny Dijkstra schreef:

   waar “vrijwilligers” werk gedaan wordt, zijn fouten mogelijk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner