Paaseieren zoeken in het Beusebos

01/04/2018

Nadat op zaterdag een flink aantal motorcrossers, en zelfs auto’s, hun diepe sporen in het Beusebos hadden achtergelaten, meldden zich zondag op Paasochtend kinderen, ouders en oma’s en opa’s bij het bos voor het paaseieren zoeken. Ondanks de diepe kuilen en grote modderplassen werd er enthousiast gezocht, vooral naar de gouden eieren. De gekleurde eieren waren overal verstopt en hingen zelfs aan de bomen. Hier en daar waren netjes met chocolade eitjes te vinden. Onder andere Roos, Nigel en Robin vonden een gouden ei, en dat betekende een extra prijs.

De vinders van de gouden eieren kregen hun prijs overhandigd in restaurant Kriti, waar kleurplaten en stiften klaar lagen en limonade werd geserveerd. Voor de ouderen was er koffie, thee en Beemster appelgebak.
Ondanks het ontbreken van een lekker zonnetje was het een mooi begin van de paasdagen. Alle deelnemers genoten van het buiten zijn in een prachtige omgeving en waren het er over eens: ‘ Pluim voor de organisatie, leuk initiatief en hopelijk kan het volgend jaar weer plaatsvinden.’
Kijk voor meer foto’s naar het webalbum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *