Pip en Pelle openen Theater de Purmaryn

19/09/2021

Na maanden van stil zitten, lege zalen en geannuleerde theatervoorstellingen, zal het televisieduo Pip en Pelle het nieuwe theaterseizoen in Purmerend openen in het vernieuwde Theater de Purmaryn. Zondag 26 september belooft het een groot feest te worden voor de hele familie. Pip en Pelle willen nog niet verklappen wat er allemaal gaat gebeuren ‘maar het wordt gegarandeerd lachen geblazen’. Tijdens de coronamaatregelen is het theater verbouwd en is ook de toegankelijkheid voor  mindervalide bezoekers sterk verbeterd.

Pip en Pelle toeren al meer dan acht jaar met hun groots opgezette kinderkomedie shows door Nederland.  Films, televisieseries, drie albums, niets is dit duo te dol. Ydwer Bosma, acteur en maker is enthousiast. “Het wordt een echte lachspektakelshow. Knotsgek en een sensatie voor zowel de kinderen als hun ouders. Want wat is er nou fijner na al die ellende, om even goed te lachen. De kinderen kunnen meedansen, meezingen en vooral meegenieten.

Doldwaas
Pip en Pelle kunnen niet wachten om weer te mogen optreden voor zoveel blije  gezichten. “Het voelt als een enorme eer om na lange tijd, als allereerste weer voet te mogen zetten op in het theater.” In deze doldwaze komedie-familieshow draait het allemaal om een belangrijke brief van de koning.  Als dan ook nog Pinokkio om de hoek komt kijken, begint de chaos. Dansende koeien, dwarrelende veren,  knettergekke goochelaars en rondvliegende postbodes. Niets is te dol en alles komt in hoog tempo voorbij in deze feestelijke en humoristische familievoorstelling.  

Op 26 september in de Grote zaal van Theater de Purmaryn. Kaarten zijn te koop via de kassa van het theater of via www.depurmaryn.nl.

2 comments

  1. JanvanT schreef:

    Lijkt mij zondag de 26e

    1. Conny Dijkstra schreef:

      U heeft gelijk. Het is aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *