Pop-up spreekuur Politie en Wijkmanager

09/05/2023

Update: wijkmanager is helaas verhinderd.
Er wordt vaak geklaagd dat de politie, handhaving en wijkmanager weinig zichtbaar zijn in de wijk. Op donderdag 11 mei is dat zeker niet het geval. Op het van Damplein zijn van 11.00 tot 12.00 uur wijkagenten Bart de Looper en Erik de Jong samen met wijkmanager Michael Lanting en de wijkhandhaver aanwezig. Heeft u vragen, opmerkingen, kom langs en maak een praatje. Het kan over van alles gaan, van verkeer tot bootjes, van overlast tot burenruzie. Ook ideeën en aanbevelingen zijn welkom. Vragen staat vrij en vragen waar niet gelijk een antwoord op is, worden meegenomen en later beantwoord.
Om iedereen de gelegenheid te geven om langs te komen, vindt het pop-up spreekuur op twee locaties plaats. Van 11.00 tot 12.00 uur op het winkelcentrum Weidevenne en van 13.00 tot 14.00 uur bij het wijkcentrum in Heel Europa aan de Genuahaven 52.

Contact
Hoewel de wijkmanager niet dagelijks door de wijk fietst om een praatje te maken met bewoners, is hij toch makkelijk bereikbaar via mail m.lanting@purmerend.nl en via facebook of gemeentehuis, tel 0299 452 452. Nog makkelijker is een rechtstreeks gesprek en die kans is er nu. Er wordt gefluisterd dat er gratis koffie wordt geschonken. Alles bij elkaar reden genoeg om donderdag 11 mei een praatje te komen maken.

Website keuken
Het team van weidevenner.nl komt filmopnamen maken en die kunt u ook aanspreken over het website gebeuren. Tips en ideeën over situaties in de wijk of bewoners zijn welkom. Bewoners met interesse in het verslaan van het wijkgebeuren of vragen over mogelijkheden bij de site, zijn ook welkom en krijgen, naast een kopje koffie, een kijkje in de website keuken.

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner