“Prisma 4”: stoere, kleine winnaars van minischoolvoetbaltoernooi

01/04/2013

Als je allemaal op voetbal zit, wat is er dan leuker om mee te doen aan het minischoolvoetbaltoernooi…Dat vonden de jongens van ‘Prisma 4’ (oecumenische basisschool Purmerend Overwhere) zeker! Maar vreemd was het ook, want ineens stonden ze tegenover de jongens, waarmee ze samen in een team zaten bij Purmersteijn.

Een moeder raakte nog in de war en riep: “Hup Purmersteijn!”.  Ze bedoelde: “Hup Klim-op!”, maar het mocht niet baten. Prisma 4 won van Klim-op in de kwartfinale, van de Wheermolenschool in de halve finale en uiteindelijk van Kawama in de finale! Het was fanatiek spel en er werd goed overgespeeld.

Nicky uit de Prisma 4, kwam nog te spelen tegen een vriendje van vroeger van de Willem Eggertschool. Terwijl de doelpunten er 1 voor 1 invlogen, adviseerde hij zijn vriend, dat hij toch echt verder uit zijn doel moest komen.  En zijn vriendje vertelde, dat hij toch echt wel jaloers was en dat hij ook wel net als Nicky in zo’n goed team wilde zitten.

Verliezen is moeilijk en er zullen dus een hoop ouders en kinderen iets hebben moeten wegslikken, maar de kinderen van Prisma 4 en hun ouders verkeerden nog de hele dag in de overwinnaarsroes. Als je alle wedstrijden wint en nul punten tegen, dan is dat ook wel heel erg goed!!! Kleine jongens met grote prestaties!

Hup Prisma 4!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *