Programma Reuring Thuis 2020

19/06/2020

Dit jaar kan iedereen tijdens de oorspronkelijke festivaldagen op 26, 27 en 28 juni thuis vanuit zijn of haar luie stoel gratis van muziekoptredens en straattheatervoorstellingen genieten. Reuring Thuis is live te bekijken via RTV Purmerend (televisie en internetstream) en de Facebookpagina’s van het Reuring Festival en RTV Purmerend. Het festival begint op vrijdagavond met de Reuring Pubquiz & Salsa DJ Cesario, waarbij elk team wordt uitgedaagd om antwoorden te vinden op de meest uiteenlopende vragen over het Reuring Festival, maar ook over bijvoorbeeld muziek, theater en Purmerend aan de hand van algemene vragenrondes, muziekfragmenten en fotorondes. Meld je team  gratis aan via www.reuring.com  ((1 ticket/team per huishouden). De muzikale omlijsting van de pubquiz wordt verzorgd door salsa DJ Cesario. 

Zowel op zaterdag- als zondagochtend om 11.00 uur zijn er voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Zaterdagochtend kunnen de kinderen samen met Dirk Scheele muziek maken en zondagochtend speelt Joes (bekend van Dirk Scheele) op haar Ukelele rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen en met de lieve knuffel Dikkie Dik.  Sneeuwwitje en de dwergen komen zaterdag op raamvisite bij twee woon- en zorgcentra in Purmerend. Een bewegende voorstelling langs de ramen, die mensen liefdevol wakker schudt en alle bewoners en zorgpersoneel een grote lach op het gezicht bezorgt. 

Reuring Talkshow
Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken interviewen zaterdagmiddag diverse spraakmakende gasten. Tussen de interviews door wordt er live geschakeld naar straattheater- en muziektheatervoorstellingen van David Nathan, Elke Vierveijzer en Marco Bonisimo op verrassende locaties in Purmerend en optredens vanuit de hele wereld.

Reuring 1,5 meter sessies
Zondagmiddag spelen de lokale en regionale bands Campfire, Leah Rye en Born a Tribe een set van ongeveer een half uur. De presentatie en interviews met de bands deze middag is in handen van cabaretier Pieter Jouke.

Kijk voor het hele programma en meer informatie op www.reuring.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *