Puck weer terug op school!

29/10/2012

Na een verblijf van een half jaar in Amerika is Puck vanochtend weer terug gekomen op school! Dat is natuurlijk goed nieuws, maar het is nog fijner om te kunnen vertellen dat haar behandeling in Amerika succes heeft gehad.

Niet onopgemerkt

De school en haar klasgenootjes wilden haar terugkeer uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Verschillende klassen van basisschool De Nieuwe Wereld stonden vanochtend Puck en haar moeder in een erehaag op het schoolplein op te wachten met spandoeken en slingers. Ook hadden haar klasgenootjes een welkomstlied ingestudeerd.

In Amerika kreeg Puck een aanvullende behandeling tegen neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker. Na een langdurige behandeling kon Puck vorige week via klassecontact (een mogelijkheid voor zieke leerlingen om via een verbinding tussen een laptop en een camera toch aanwezig te zijn in de klas) zelf aan haar klasgenoten vertellen dat ze geen kanker meer heeft. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws!

De redactie van Wijkkrant Weidevenne is ontzettend blij dat onze jonge inwoonster en haar familie met zulk goed nieuws terugkeren in Weidevenne!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *