Raadsel van de Eufraatlaan opgelost

17/11/2011

Door een fout in de communicatie tussen gemeentelijke afdelingen is de brief voor de bewoners over de werkzaamheden aan de Eufraatlaan vandaag pas bezorgd.

Hieronder volgt de brief van de gemeente, waardoor de bewoners nu wel op de hoogte zijn van wat er in de straat gaat gebeuren. De werkzaamheden zullen morgen (vrijdag) starten.

 

 

onderwerp: werkzaamheden bushalte Gangeslaan/Eufraatlaan

Beste bewoner,

Op 17 november is de gemeente begonnen met het aanpassen van de bushalte Eufraatlaan bij Eufraatlaan 2. De werkzaamheden zijn al begonnen. Onze excuses dat u niet eerder een brief heeft ontvangen met deze informatie.

Bushalte Eufraatlaan

De halte is vorig jaar aangepast maar voldoet nog niet aan de nieuwe eisen van Stadsregio Amsterdam. In de periode van 17 november tot en met 25 november wordt tussen 7.00 en 17.00 uur de noordelijke rijbaan van de Eufraatlaan drie dagen afgesloten.

Het verkeer wordt omgeleid via de Gangeslaan, Aziëlaan en de Laan der Continenten.

De werkzaamheden duren maximaal zeven werkdagen, dit is ook afhankelijk van het weer.

Gedurende deze dagen is er een tijdelijke bushalte aan de Gangeslaan ter hoogte van nummer 84. Deze tijdelijke halte wordt met borden aangegeven.

Aanleg tijdelijke bushalte

De tijdelijke bushalte begint vanaf de stoeprand tot aan de weg en bestaat uit betonnen platen. Is er geen stoep? Dan plaatst de gemeente de betonnen platen op bijvoorbeeld een grasstrook, fietspad of enkele parkeerplekken. Het kan ook gebeuren dat de tijdelijke halte dichterbij woningen staat dan de ‘oorspronkelijke’ halte. Het busverkeer kan dan op deze plek enig geluidsoverlast veroorzaken. Wij vragen uw begrip voor deze tijdelijke situatie.

Vragen

Meer informatie vindt u op de gemeentelijke website www.purmerend.nl (kopje ‘verkeer en vervoer’). Heeft u verder nog vragen?

Vragen

Meer informatie vindt u op de gemeentelijke website www.purmerend.nl (kopje ‘verkeer en vervoer’). Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de heer Kramer via telefoonnummer (0299) 452 452, of e-mail naar D.Stavast@purmerend.nl.

Met vriendelijke groet,

Edwin Färber

Wijkmanager Weidevenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *