ABN AMRO Weidevenne sluit nog niet

13/08/2011

De ABN AMRO op het winkelcentrum Weidevenne blijft nog even open. Kort geleden hing een briefje op het raam met de mededeling dat het filiaal werd gesloten. Door logistieke problemen is de definitieve sluiting echter  later dit jaar. Wanneer precies is nog niet duidelijk. Voor veel senioren is dit filiaal een uitkomst omdat ze veilig binnen geld kunnen opnemen. Na sluiting moeten ze hiervoor naar een andere locatie buiten Weidevenne.

3 comments

 1. B. Susan-Claeren schreef:

  Ik ben een vaste gebruiker van de geldautomaat binnen in het kantoor om div, redenen: veiliger, rustiger en er is altijd bankpersoneel in de buurt. Ik vind het zo jammer dat bij de directie van AMRO zo slecht naar de wensen van het publiek wordt geluisterd. Het gaat alleen maar om bezuinigingen en de veiligheid van klanten wordt vergeten. Het enige kantoor wat nu nog overblijft is de Kalversteeg in het centrum: Daar zijn veel klanten helemaal niet blij mee. Waarom kan er geen oplossing gezocht worden om een geldautomaat te vestigen in een beschermde ruimte (voorbeeld : de voorhal van het AMRObankgebouw in Putten dat buiten kantoortijden toegankelijk is voor klanten )

 2. Ted Holewijn schreef:

  Hoera er komt een rustbank bij de Yellowstone.

  Alleen hij staat verkeerd om.

  Hij kan nu nog 9-11-2011 omgedraaid worden.

  Groeten Ted Holewijn Siouxstraat Meander

 3. J.E. Slot schreef:

  Ben het helemaal eens met Susan. Juist veel ouderen worden geconfronteerd met maatregelen welke het hun steeds moeilijker maakt om goed te kunnen functioneren. Eens is deze wijk opgezet met de benodigde voorzieningen, Nu wordt alles weer afgebroken. Alles wordt eenzijdig bekeken vanaf het winst/kosten standpunt. Onvoldoende wordt rekening gehouden met de behoeften van ouderen. Dit getuigt niet van klantvriendelijkheid van de Bank.

  Jan Slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *