Reserveren bij Vereniging Historisch Purmerend

14/03/2023

Cinema Schinkel

De film- en fotopresentaties van Vereniging Historisch Purmerend worden al jarenlang goed bezocht. Het is voor veel Purmerenders, maar ook buitenpoorters, elke keer weer een feest van herkenning. ‘O ja’ en ‘kijk daar’, klinkt het regelmatig door de zaal en bezoekers krijgen een mooie terugblik op de handel en wandel in het oude Purmerend en omstreken. De presentaties zijn zo’n succes dat de zaal soms op het laatste moment uitverkocht is. Dat gaat nu veranderen.

Het enorme succes van de filmvoorstelling over de jaren zeventig op 11 december 2022 in Filmhuis Purmerend verraste de organisatie volledig. Veel mensen werden teleurgesteld omdat de capaciteit van het Filmhuis te klein was om iedereen binnen te kunnen laten. Om dit in de toekomst te voorkomen is het nieuwe reserveringssysteem geïntroduceerd. Belangstellenden kunnen vanaf nu plaatsen reserveren via een mail naar  reservering@vereniginghistorischpurmerend.nl.

Stadsreiniging Amsterdam

Dit gebeurt voor het eerst voor de presentatie over de Amsterdamse Stadsreiniging op 26 maart 2023. Reserveren kan ook al voor andere bijeenkomsten die vermeld staan in het Programma 2022-2023, te vinden  op de website van de vereniging en in het magazine Historisch Purmerend, waarvan het maartnummer deze week is verschenen. Geen  internet en/of mailadres? Geen nood, bel naar 0299- 428964.

Er is echter één uitzondering: de kaartverkoop voor evenementen van de VHP die plaatsvinden in de Purmaryn, verloopt via de kassa van dit theater.

Magazine maart 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *